Uyuşturucu operasyonu, 50 kişi gözaltında

Uyuşturucu operasyonu, 50 kişi gözaltında

YAŞAM Haberleri

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafınca Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 50 kişiden 35'i, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafınca merkezi Sakarya olmak üzere İstanbul, Kocaeli ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte 300 polis memurunun katılımıyla düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda Sakarya'da gözaltına alınan 35 kişi, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler hastaneye getirişleri sırasında görüntü çeken basın mensuplarına küfürler yağdırdı. Zanlıların emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye çıkarılacakları bildirildi.

Operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap, bonzai ve yüklü miktarda satışa hazır uyuşturucu maddenin yanı sıra kubar esrar ele geçirilirken, operasyonların devam edeceği öğrenildi. nbsp; İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...