Caner yürek yaktı

Düzenleyen:
Caner yürek yaktı

SPOR Haberleri

Dün gece ameliyat olan Beşiktaşlı yıldızın en az 6 ay sahalara dönemeyeceği ve sezonu kapattığı açıklandı

Beşiktaş’ta her şey yolunda giderken umulmadık bir şok yaşandı. Dün Antalyaspor’u ağırlayan Kartal mücadeleyi 3-0’lık skorla kazanırken Caner Erkin’i kaybetti. Karşılaşmanın 70. dakikasında Tolgay Arslan’ın yerine oyuna giren Caner, dakikalar 78’i gösterdiğinde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Caner bu dakikada rakibinden herhangi bir darbe almamasına rağmen acı içerisinde yerde kaldı. Sahaya ters basan yıldız oyuncu ilk müdahalesinin ardından sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Bu arada Caner’in gözyaşlarına boğulduğu görüldü. 

Güneş: Keşke oynatmasaydım

Karşılaşma sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılan Caner’den kötü haber geldi. Futbolcunun sol ayak aşil tendonunun koptuğu ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Gece acil ameliyata alınan Caner’in en iyi ihtimalle nisan ayında idmanlara başlaması bekleniyor. Oyuncunun sezonun geri kalan kısmında forma giymesine çok düşük ihtimal gözüyle bakılıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın olay üzerine moralinin çok bozulduğu görüldü. Hastaneye koşturan Orman, “Çok üzüldüm, kahrolduk. Moralimiz alt üst oldu. Ağır bir sakatlık” açıklaması yaparken Şenol Güneş, “Caner’i oyuna almayı düşünmüyordum ama mecbur kaldım. Keşke almasaydım. Çok üzülüyorum” sözlerini kullandı.  

Aşil tendonu nedir?

Aşil tendonu, bacağın baldır kaslarının büyük tendonudur, ayak bileğinin arkasında topuğa tutunur. Baldırın arka bölümündeki kas grubunun topuk kemiğine birleşmesini sağlayan yapıya denir. Futbolcular için düzelmesi en uzun süre alan sakatlıklardan biridir.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...