Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Takalar Bordo-Maviliklere

Düzenleyen:
Takalar Bordo-Maviliklere

SPOR Haberleri

Takıma öz güven geldi, Ersun Yanal eksideki kredisini artıya çevirdi, yönetimin eli güçlendi, muhalefetin sesi kesildi

Bir galibiyet çok şey anlatır mı? Evet anlatır. Deplasmanda hiç kazanamamış, umut vermeyen, hedef haline gelmiş, moral olarak bitip tükenmiş, umutsuz vakaya doğru yol alan bir takım için hem de çok… O takım Trabzonspor’du… Takalar batmak üzereydi ki TT Arena’da rüzgar tersine döndü. İnanmış çocuklar motorları bordonun maviliklerine doğru çevirdi. Ve ilerledi de… Baskı ortamında ve fırtınalı havada kaptan Onur liderliğinde takalar limana güvenli şekilde yanaştı. Peki 3 puanı Trabzon’a götüren takaların içinde sadece galibiyet mi vardı? Tabii ki HAYIR.

Bütünlük sağlandı

İşte galibiyetin getirdikleri ve Trabzon’dan götürdükleri… Pozitif havada negatifliklere son verildi. En önemlisi son dönemde desibeli yükselen muhalefet kabuğuna çekildi. Yönetimin eli güçlendi. Takımdaki öz güven eksikliği yeniden sağlandı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın tartışılan diplomasının “taktik” olarak hakkı teslim edildi. Zirve yarışının uzağında kalan takım yeniden “Bizi yabana atmayın” mesajı verdi. Camiadaki birlik beraberlik güçlendi. Herkes takımın etrafında (şimdilik) birleşti.

Yöneticiler ne dedi?

Muharrem Usta: “En zor zamanında bu takıma sahip çıkan büyük taraftarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız.”
Gökhan Saral: “Hoş geldin Trabzonspor. Taraftarımıza, futbolcularımıza, teknik kadromuza tebrikler, teşekkürler.”
Ali Rıza Egemen: “Teknik direktörümüz Ersun Yanal ve futbolcularımızın sonuna kadar yanındayız, onlara güveniyoruz. Bu uzun yolculukta hep sabır.”
Nevzat Aydın: "Devre arası hazırlıkları çoktan başladı. Taraftar bu yönetime güvensin. Güneşli günler göreceğiz, güzel günler."  

Yolcuydu "kurtarıcı" oldu

Nereden nereye! Galatasaray maçının kahramanı Dame N’Doye sezon başında satılacaktı. 2.5 milyon avro olan yıllık ücreti yüksek gelen ve gönderilmesi istenen Senegalli ücretinin 1.7 milyon avroya indirilmesini kabul etti, kaldı. Ardından takımın Macaristan kampına katıldı. Geride kalan 7 haftalık dilimde sadece 43 dakika süre alırken G.Saray’a karşı 90 dakika oynadı ve Onur’la birlikte maçın adamıydı. Golü, her anlamda ilaç oldu, dertlere ve problemlere son verdi. 

Aslan yürekli Trabzon

İlkhaber gazetesi:
“Direniş, yeniden diriliş”
Taka gazetesi:
“Her zafer yeni bir doğuştur” 
Günebakış gazetesi: 
“Aslan yürekli Trabzon” 
Kuzey Ekspres gazetesi:
“Dünya varmış, Trabzonspor Galatasaray’a arenayı dar etti, geçen yılın da hesabını kesti” 
Karadeniz gazetesi:
“Ne oldi renginiz soldi”
Sonnokta gazetesi:
“Cim-Bom Boom”
Trabzon’un Sesi gazetesi:
“Aslan’ın gözü Bitnel’i aradı” 

Coşkulu karşılama

TT Arena’da zoru başaran ve kazanan Trabzonspor kafilesini gece geç saatlerde bir grup taraftar coşkulu bir şekilde karşıladı. Meşaleler yakıldı, tezahüratlar yapıldı. 

Özcan’a ziyaret

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve bazı yöneticiler, bordo-mavililerin efsanelerinden Kadir Özcan’ı ölümünün 3. yıl dönümünde unutmadı ve mezarı başında dua etti. 

Kupa hazırlığı

Galatasaray galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Çarşamba günü oynayacağı Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...