Hüseyin Hilmi Efendi'ye minnet gecesi

Düzenleyen:
Hüseyin Hilmi Efendi'ye minnet gecesi

YAŞAM Haberleri

“Hasret ve Minnetle” adlı programa katılan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, dedesinin en önemli nasihatini anlattı.

İhlas Vakfı Mezunları Derneği (İVMEDER) düzenlediği Hasret ve Minnetle adlı programda Tam İlmihâl Seâdeti Ebediyye kitabının yazarı, büyük İslam âlimi Hüseyin Hilmi Işık’ı yâd etti. Yenibosna İhlas Eğitim Kurumları konferans salonunda düzenlenen programa İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören de katıldı. 

Merhum Hüseyin Hilmi Işık Efendi’nin Abdülhakim Arvasi hazretleri ile tanıştığını anlattığı ses kaydının yayınıyla başlayan programda, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören bir konuşma yaptı. Ören, dedesi ile ilgili hatıralarını paylaşarak, ilk hocasının dedesi olduğunu, onun özel tedrisatından geçtiğini anlattı. Hüseyin Hilmi Efendi’nin en önemli nasihati olan “Birbirinizi sevin, ayrılığa düşmeyin. Kitapları okuyun, dağıtın ve birlik olun” nasihatinin altını çizdi.

Daha sonra moderatörlüğünü Prof. Dr. Resul İzmirli’nin yaptığı kısma geçildi. Oturumda TACEV Vakfı Başkanı Fahrettin Tacer, Osman Ünlü ve Osman Karabıyık, merhum Hüseyin Hilmi Işık’ın (rahmetullahi aleyh) Ehl-i sünnet itikadı ve İslamiyetin doğru bir şekilde yayılması için gösterdiği gayreti ve nasihatlerini paylaştı.

Hüseyin Hilmi Efendi'ye minnet gecesi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...