Caner Erkin ameliyat edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Caner Erkin ameliyat edildi

SPOR Haberleri  / AA

Aşil tendonundan ameliyat edilen milli futbolcunun 5-6 ay sonra antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yapılan Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan milli futbolcu Caner Erkin, ameliyat edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sol ayak bileği aşil tendonu kopan Caner'e Beşiktaş sağlık kurulu başkanı Sarper Çetinkaya tarafından Acıbadem Fulya Hastanesi'nde aşil tendon onarımı ameliyatı uygulandığı bildirildi.

Operasyonun başarılı geçtiği ve milli futbolcunun 5-6 ay sonra antrenmanlara başlayabileceği kaydedildi.

Açıklamada, geçmiş olsun mesajı da yer alırken, "Caner Erkin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Orman'dan hastanede ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre milli futbolcuya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Orman, ameliyatı gerçekleştiren Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya'dan Caner Erkin'in son durumuyla ilgili bilgi aldı.

"Morali iyi"

Fikret Orman yaptığı açıklamada, Caner'in moralinin iyi olduğunu belirterek, "Ne zaman döneceğim diye hesap yapıyor. İstirahat edecek. Caner, en yakın zamanda umarım aramıza dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin ve kimseyi çaresiz bırakmasın. Bunlar tedavisi olan şeyler. Bizim için kayıp ancak Beşiktaş'ın geniş bir kadrosu var. Caner, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladı. Bir an önce dönmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...