Fener'den Cimbom'a Alper çalımı

Fener'den Cimbom'a Alper çalımı

SPOR Haberleri

F.Bahçe, G.Saray'ın almak üzere olduğu Eskişehirsporlu Alper Potuk için kulübüyle anlaştı. Milli yıldız uğruna gözden çıkarılan bedel dudak uçuklatan cinsten 13 MİLYON 750 BİN EURO

PARA + ORHAN + BİENVENU
G.Saray'ın kadrosuna katmak üzere olduğu Eskişehirspor'un milli futbolcusu Alper Potuk'un işini F.Bahçe bitirmek üzere. Haber dün akşam spor çevrelerinde bomba etkisi yaptı. Kırmızı-siyahlı yönetimle görüşen Fener 6 milyon 250 bin euro ve Orhan Şam (3 milyon 500 bin euro) ile Bienvenu'yü (4 milyon euro) bonservisleriyle vermek karşılığında el sıkıştı. Müthiş transfer henüz tam anlamıyla netlik kazanmadı. Bugün Ankara'da Alper, menajerleri Ogan Tarhan ve Ali Egesel'le F.Bahçeli yöneticiler pazarlığa oturacak. Futbolcuyla da anlaşılması durumunda iş bitecek.
EN PAHALI YERLİ OLACAK
Sarı-lacivertliler konuyu hem FBTV'den duyurdu hem de KAP'a görüşmelere başlandığını bildirdi. Oysaki 9 Mayıs'ta Fener'in resmi sitesinden yapılan açıklamada, Alper'in transferi konusu yalanlanmış milli oyuncunun gündemde olmadığı belirtilmişti. Es Es'in Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz ise sarı-lacivertlilerin bu yalanlamasını yalanlamış ve, "F.Bahçe bize 9 milyon euroluk teklif yaptı" demişti. Bu arada Alper 13 milyon 750 bin euroya gelen transfer bedeliyle Türkiye'nin en pahalı yerli transferi olacak. Arda A.Madrid'e 10 milyon euro'ya gitmiş, Mehmet Topuz ise F.Bahçe'ye 9 milyon euroya gelmişti.
Yanal: Alper'e nbsp;kefilim
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, talebesi Alper Potuk'u yere göğe sığdıramadı. Alper'in en önemli özelliğinin futbolundan ziyade karakterinin olduğunu dile getiren Yanal, "Alper, yüksek karakterli, çok yetenekli, dayanıklılığı üst düzeyde, iş ahlakı yüksek, duruşu ve tutumu her zaman pozitif olan, problemsiz bir takım oyuncusu. Futbolu her iki yönüyle de oynar. Futbol bilgisi de, zekâsı da üst düzeydedir. Futboluna da, adamlığına da kefilim. Benim tek endişem; büyük takımın havası. nbsp;Orası İstanbul; her şeyi farklı, Eskişehir'e nbsp;benzemez" sözlerini kullandı. nbsp; gt; Hasan Sarıçiçek
Veysel de nbsp;geliyor
F.Bahçe Alper'in yanı sıra Veysel Sarı için de Eskişehispor'a teklif götürdü. Orhan Şam'ın Es Es'e verilecek olması sebebiyle sağ beke takviye ihtiyacı doğunca Veysel için kırmızı-siyahlı kulübe 3 milyon euro teklif eden F.Bahçe Yönetimi'nin anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Fener'den Cimbom'a Alper çalımı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...