Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit Erol Olçok'un ismi parkta yaşatılacak

Düzenleyen:
Şehit Erol Olçok'un ismi parkta yaşatılacak

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Erol Olçok'un adına Konya'nın Meram Belediyesi tarafından yaptırılan park açıldı.

Meram Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde oğlu ile şehit edilen Erol Olçok'un anısına yaptırılan park, hizmete açıldı. Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerindeki parkın açılış töreni öncesi, Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi "Türk Yıldızları", şehit Olçok ve oğlu için gösteri uçuşu yaptı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, törende yaptığı konuşmada, açılışı gerçekleştirilen yerin, parkın ötesinde, millete darbe yapmaya kalkan hainlere karşı, tankın önüne yatan vatan evlatlarının şehadet yoluna nasıl yürüdüklerinin ifadesi olduğunu söyledi. Parkın, milli irade kahramanlarının arasına yazdıranlardan sadece birinin ismini taşıdığını belirten Toru, bunun, aynı yola baş koyan, vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden diğer şehitlerin adlarını da hafızalarda hep taze tutmaya vesile olacağını ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...