Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şok iddia: 'Hakem penaltıyı verecekti ama...'

Düzenleyen:
Şok iddia: 'Hakem penaltıyı verecekti ama...'

SPOR Haberleri

Atiker Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, Fenerbahçe yenilgisini değerlendirirken, 70. dakikadaki tartışmalı penaltı pozisyonu için, "Bülent Hoca penaltıyı verecekti; ancak Cem Satman'ın uyarısıyla kararını değiştirdi" dedi.

Atiker Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, 1-0'lık Fenerbahçe yenilgisini değerlendirirken, "Penaltıya kadar aslında beklediğimiz bir oyun tarzı vardı. Son haftalarda aldıkları sonuçlardan sonra baskılı oynayacaklardı. Öyle oldu. Bizim de aslında üzerimizde ölü toprağı vardı. Penaltı pozisyonu da bizi etkiledi. Daha sonra daha sert oynadık. İkinci yarı daha iyi oynadık ama ileride pozisyon oluşturamadık. Benim bir pozisyonum var." dedi. 

79. dakikadaki tartışmalı penaltı pozisyonu için de konuşan Ömer Ali, "Bülent hocaya bir şey demeyeceğim o yöneldi penaltıyı verecekti ama Cem Satman'ın uyarısıyla kararını değiştirdi" iddiasında bulundu. 

2. yarı baskılı ve iyi oynadıklarını vurgulayan Ömer Ali, "Bu oyunu geliştirirsek bu çok iyi olacak. Burada 18 maçtır yenilmiyorduk, bu serimiz sona erdi. Bu bizim açımızdan kötü oldu. Taraftara bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...