Karısını öldürdü 'yanlışlıkla' oldu dedi

Karısını öldürdü 'yanlışlıkla'  oldu dedi

YAŞAM Haberleri

İzmir'de Mustafa D.(55) karısı Emine D.(43)'yi pompalı tüfekle iddiaya göre yanlışlıkla kafasından vurup ölümüne neden oldu.

Gece 00.30 civarında İzmir'in Bornova İlçesi Evka-4 semti 1031 sokak numara 11'de meydana gelen olayda muhasebeci olduğu öğrenilen ve alkollü olduğu iddia edilen Mustafa D. iddiaya göre sık sık tartıştığı eşi Emine D.'yi pompalı tüfekle kafasından vurdu. Sağ tarafı parçalanan talihsiz kadının eşi Mustafa D. polisi aradı ve " Yanlışlıkla oldu" diyerek kendini ihbar etti.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapıda pompalı tüfekle bekleye Mustafa D. ile karşılaştı. Elindeki pompalı tüfeği önce polis doğrultan Mustafa D. daha sonra çenesine dayayarak kendini vurmakla tehdit etti. Polisin çabaları sonucu ikna edilen koca gözaltına alındı. Eve giren sağlık ekiplerinin kontrolü sonucunda talihsiz kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada çocuk odasında uyumakta olan çiftin 7 yaşındaki çocuğu S.E. bulundu. Küçük çoçuk Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, zanlı Mustafa D. Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. 10 yıldır evli olan çiftin daha önceden de sık sık kavga ettikleri öğrenilirken, yaklaşık 20 gün önce Emine D.'nin sinir krizi geçirmesi sonucu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...