Yeni oyun kurucu RvP

Yeni oyun kurucu RvP

SPOR Haberleri

4-2-3-1'in forvet arkasında oynayan ve yeni pozisyonuna alışan Robin van Persie oyunda kaldığı 82 dakika boyunca 4 kez rakip kaleyi yokladı. Ancak bunların üç tanesi birbirinin devamı oldu.

Konyaspor altı pasında direkten dönen kafa şutunu tekrar kafayla kaleyeyollayan Hollandalı, kaleci Serkan'dan dönen bu vuruşunu yine kafayla tamamladı ama yine golü bulamadı. Forvet arkası pozisyonunda rakibin markajına takılmadan daha rahat oynayan Van Persie'nin ceza sahası dışından attığı bir şut da direğin dibinden auta çıktı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÖNEMLİYDİ
Şener Özbayraklı, Konya galibiyeti sonrası şunları söyledi: "Zor bir deplasmandan 3 puan almak güzel bir sonuç oldu. Şampiyonluk için bu galibiyet önemliydi. Puan kayıpları olduğu zaman büyük camialarda hep sıkıntı olur. Ancak birlik ve beraberlik olursa biz maç kaybetmeyiz. Bunu haftaya iç sahada da yapmalıyız. İnşallah Karabük'ü de yenip şampiyonluk yolunda önemli bir adım atarız."

2
F.Bahçe bu sezon 2. deplasman galibiyetini Konya'da aldı. Sarılacivertliler buna karşın sahalarında 1 kez kazanabildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...