Başakşehir Avrupa takımlarını solladı

Başakşehir Avrupa takımlarını solladı

SPOR Haberleri

8 maçta 4 gol yiyen lider Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir, Tottenham’dan sonra Avrupa’nın en başarılı savunmasına sahip...

Ligde geride kalan haftalarda kalesinde sadece 4 gol gören ve her iki maçının birinde kalesini gole kapatmayı başaran Başakşehir, majör ligler (İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya) ve Türkiye hesaba katıldığında maç başına yediği gol sayısı ile en iyiler arasında yer aldı. Abdullah Avcı'nın ekibi, 116 takım arasında sadece maç başına 0,44 gol yeme yüzdesine sahip Tottenham'ın (9 maç, 4 gol) gerisinde kalırken, 114 takımı arkasına almayı başardı. Öte yandan Medipol Başakşehir, bu liglerin liderleri arasında Bayern Münih ile beraber en az kalesinde gol gören lider durumunda yer alıyor. Avcı'nın takımı, geçen sezon da Avrupa'da az gol yiyen takımlar sıralamasında Alman devi Bayern Münih'le çekişmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...