Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cambridge'den İhlas öğrencilerine sertifika

Düzenleyen:
Cambridge'den İhlas öğrencilerine sertifika

EĞİTİM Haberleri

Cambridge Üniversitesi’nin Türkiye’de düzenlediği sınavlarda başarılı olan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Toplam beş kategoride verilen sertifikaları almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları öğretmenleri tarafından verildi. İhlas Eğitim Kurumlarında anaokulundan liseye kadar yabancı dil eğitimine büyük önem verdiklerinin altını çizen Yeltekin, “Çocuklarımızın üniversite zamanına geldiklerinde en az bir yabancı dili akıcı şekilde konuşabilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu amaca uygun olarak yabancı dil eğitimini anaokulumuzdan itibaren etkin şekilde sürdürüyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...