Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit babası: '5 oğlumun 5’ini de polis yapacağım'

Düzenleyen:
Şehit babası: '5 oğlumun 5’ini de polis yapacağım'

YAŞAM Haberleri

Bingöl’ün Genç ilçesinde, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü traktörle düzenlediği saldırıda şehit olan polis memurları memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehitlerden Kahramanmaraşlı Hakan Akdere’nin (29) cenaze töreninde tabutun başına gelen şehidin hamile eşi Alev Akdere, Hakan’ın fotoğrafını öperken, “Ağlamayacağım o üzülmesin. ‘Şehit olursam ağlama’ dedi bana. Ben ağlamam” diyerek feryat etti. Törende şehidin imam olan babası Hüseyin Akdere ise, namaz öncesi oğlunun tabutuna bakıp dua okudu, anne Zekiye Akdere ile kardeşleri ise güçlükle ayakta durabildi. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Eyüp Eymen Akdere de törene kadın polisin kucağında getirildi. Elinde şekerle her şeyden habersiz çevresini izleyen minik Eyüp Eymen’in yakasına babasının fotoğrafı takıldı. Acının bir başka adresi ise şehitlerden polis memuru Murat Yıldırım’ın Diyarbakır Ergani’deki baba ocağıydı. Şehidin babası Kemal Yıldırım, okuyan 5 oğlunu da polis yapacağını belirterek, “5 oğlum var imkânlarım el verirse 5’ini de polis yapacağım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...