Bir kupadan fazlası

Bir kupadan fazlası

SPOR Haberleri

Bu sezon Avrupa ve ligde hayal kırıklığı yaşayan F.Bahçe ile ligde tarihinin en kötü performanslarından birisine imza atan Trabzonspor, Türkiye Kupası için kapışıyor.

AYDINUS DÜDÜK ÇALACAK nbsp;
Bu yıl 51'incisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası F.Bahçe ile Trabzon arasında bugün başkent Ankara'da oynanacak final karşılaşmasında sahibini bulacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadele saat 20.45'te başlayacak ve atv'den naklen yayınlanacak. 3 Temmuz sürecinden bu yana büyük gerginlik yaşayan iki takım bu defa kupa şampiyonu olmak için kapışacak. Tansiyonu yüksek karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.
TRABZON İÇİN AVRUPA ÖNEMİ
F.Bahçe, bu sezon ligde ve Avrupa'da ıskaladığı şampiyonluk sevincini kupayı kaldırarak yaşamak isterken, ligde tarihinin en kötü performanslarından birine imza atan Trabzonspor da taraftarıyla barışmak adına aynı arzuyla mücadele edecek. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olmasıyla Avrupa kupalarını garantileyen Trabzon, kupa şampiyonu olursa Avrupa Ligi için play-off oynayacak. Kupayı F.Bahçe kazanırsa bordo-mavililer Avrupa macerasına 2. nbsp;ön elemeden başlayacak.
17 MADDELİK nbsp;TEDBİR PAKETİ
Ankara Valiliği, gergin geçmesi beklenen karşılaşma için bir dizi tedbir aldı. İl Spor Güvenlik Kurulu'nda yapılan toplantıda 17 maddelik önlem paketi görüşüldü. Ankara'ya gelecek taraftarların yolu üzerindeki bütün illerin valileri de uyarıldı. Ayrıca yol üzerindeki mola yerleri ve yol güzergâhlarında da önlemler alınacak ve iki takım taraftarının karşı karşıya gelmemeleri sağlanacak. Maç sırasında ve sonrasında da stat içi ve çevresinde adeta kuş uçurtulmayacak. Bu arada Trabzonsporlu taraftarların şikeyi protesto için Güven Park'ta gösteri yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

nbsp;Bir kupadan fazlası

STAT: Ankara 19 Mayıs gt; HAKEMLER: Fırat AydınuS, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu. gt; 4. Hakem: Tolga Özkalfa gt; YAYIN: ATV Naklen gt; SAAT: 20.45
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...