Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dostluk kazansın

Dostluk kazansın

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman ve Tolunay Kafkas'tan kupa finali öncesi sağduyu çağrısı.

KOCAMAN: FUTBOL ÇOK GERİLDİ
Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Fenerbahçe ve Trabzonspor'da teknik direktörler Aykut Kocaman ve Tolunay Kafkas, ortak basın toplantısı düzenledi. İlk sözü alan Aykut Kocaman, "Finale gelmiş; doğru ve iyi maçlar oynamış iki takımı bir futbolsever olarak tebrik etmek boynumun borcu. Trabzonspor'u tebrik ediyor başarılar diliyorum" derken, "Yıllardır rekabet içindeyiz. Meşru alanlar içinde sonuna kadar kupayı zorlayacağız. Son haftalarda Türk futbolunda yaşanan gerginliğin, şiddetin, öfkenin dışında sağduyulu, dostane bir maç olması temenni ediyorum" diye konuştu.
KAFKAS: KAYBEDEN KAZANANI ALKIŞLASINMeireles ve Selçuk'un yokluğunda Salih'in U19 milli takımından affını istediklerini ancak kabul edilmediğini söyleyen Aykut hoca, "Talepler ihtiyaçlardan kaynaklanır. U19 takımında oynayabilecek kaliteli oyuncular var. İllaki ısrar etmek mi gerekiyor" siteminde bulundu. Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise "Aykut hocanın söylediğine katılıyorum. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun" vurgusunda bulunurken, "Maçtan sonra da kaybedenin kazananı alkışlayacağı bir maç diliyorum. Kupayı Fenerbahçe kadar biz de çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.


En önemlisi insan hayatı
F.Bahçe ve Trabzon kaptanları Emre Belözoğlu ile Tolga Zengin de dostluk mesajları verdi. Emre: İyi geçen sezonu taçlandırmak ve kupayı kazanmak istiyoruz. Futbol sadece bir oyun. İnsanların kendi ailelerinden, kendi değerlerinden daha önemli değil. Tolga Zengin: Kötü geçen bir sezonu iyi bitirip kupayı almak istiyoruz. Ama hiçbir kupa, hiçbir başarı insan hayatından değerli değildir. Sağduyulu olmamız gerekiyor.



NOTLAR
Cezalar onandı
Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Meireles'e verilen cezaları aynen onadı. PFDK derbideki olaylar sebebiyle Volkan Demirel'e 5, edep dışı hareketi sebebiyle de Meireles'e 4 maç ceza vermişti. nbsp;


Trabzon'un hasreti nbsp;
Trabzon, bu sezon ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet yüzü görmedi. Karadeniz ekibi, içerde G.Saray ve Beşiktaş'la berabere kaldı, F.Bahçe'ye yenildi. Deplasmanda Beşiktaş ve F.Bahçe'yle berabere kalırken, G.Saray'a kaybetti. 6 maçta 1 gol attı.


Finallerin takımı!
Türkiye Kupası'nda 15 defa final oynayan, ancak 5 kere mutlu sona ulaşabilen F.Bahçe, en çok final kaybeden takım durumunda. Son 5 sezonda 4. kez finale yükselen sarı-lacivertliler, sadece geçen sezon kupayı kaldırabilmişti.


5 isim kadroda yok
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 5 oyuncuyu kadroya almadı. Bordo-mavililerde gözden çıkarılan Alanzinho, Emerson, Janko, Bamba ve izinli Colman F.Bahçe maçı kadrosuna dahil edilmedi.


Baroni'den söz
Bu sezon 3 kulvarda attığı 11 golle F.Bahçe'nin başarısında büyük pay sahibi olan Cristian, finalde de ağları havalandırma sözü verdi. Sambacının, Trabzon'a karşı son 5 maçta 4 golü bulunuyor.


Serkan'la 2 yıl daha
Trabzonspor, iç transferde Serkan Balcı ile 2 yıl daha anlaşma yaptı. Bordo-mavili takımın Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, tecrübeli futbolcuyla 2 yıl daha anlaşma imzaladıklarını açıkladı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...