Adil Öksüz'ü ihbar edene büyük ödül

Düzenleyen:
Adil Öksüz'ü ihbar edene büyük ödül

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı aranan teröristler listesini güncelledi, listeye 37 FETÖ'cü girdi. Adil Öksüz'ü ihbar eden kişiye 4 milyon, Akın İpek ve Zekeriya Öz'ü ihbar edene de 750 bin TL ödül verilecek.

İçişleri Bakanlığı aranan teröristler listesini güncelledi. Listede 37 isim FETÖ'cü suçlamasıyla aranıyor. İçişleri Bakanlığı, darbe girişiminin kilit isimlerinden olan firari Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz'ü aranan teröristler listesine ekledi. Öksüz'ü ihbar eden kişiye 4 milyon lira ödül verilecek. Listede Akın İpek ve Zekeriya Öz de var.

ADİL ÖKSÜZ'Ü YAKALATANA 4 MİLYON ÖDÜL

İçişleri Bakanlığı, "terörden arananlar" listesine FETÖ'den aranan 37 kişinin de eklendiğini, bunlardan 8'inin, 4 milyon liraya kadar ödül verilen "kırmızı" kategoride yer aldığını bildirdi. Adil Öksüz'ün de arananlar listesinde "kırmızı" kategoride bulunduğu açıklandı.

ZEKERİYA ÖZ VE AKIN İPEK GRİ LİSTEYE GİRDİ

Bakanlık, firari savcı Zekeriye Öz ve firari iş adamı Akın İpek için de ödül koydu. 'Gri listeye eklenen Zekeriya Öz ve Akın İpek'i yakalatana 750 bin lira ödül verilecek.

BUGÜNE KADAR 4 MİLYON 680 BİN ÖDÜL VERİLDİ

İçişleri Bakanlığınca, etkin ve kararlı yürütülen terörle mücadele sürecinde, ihbarda bulunarak devlete verdikleri destekle, aranan terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesini sağlayan vatandaşlara Ödül Komisyonu tarafından toplamda 4 milyon 680 bin lira para ödülü verildiği açıklandı.

BAKAN: BANA GÖRE BEŞ PARA ETMEZ AMA...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adil Öksüz'ün yakalanması için para ödülü verilmesi olayına ilişkin "Bana göre beş para etmez bir terörist bu kişi. Yani değeri beş para bile etmez ama tabi bu mücadelemizin başarılı bir şekilde hedefine ulaşabilmesi için bu hainleri de neredeyse bulmamız lazım. Elbette yurtdışına kaçıp kaçmadığı da net değil. Böyle bir bilgide yok." dedi.

İŞTE O LİSTE:

Adil Öksüz'ü ihbar edene büyük ödül

Adil Öksüz'ü ihbar edene büyük ödül

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...