Kayıp olarak aranan Fulya'dan korkunç haber!

Düzenleyen:
Kayıp olarak aranan Fulya'dan korkunç haber!

GÜNDEM Haberleri

Antalya'nın Kaş İlçesi’nde 9 gündür aranan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak taşla üzeri kapatılmış cesedi bulundu. Fulya Özdemir’i öldürdüğü iddiasıyla Atilla M'nin ile kendisine yardım ettiği öne sürülen dayısı İsmail Ç. gözaltına alındı. Atilla M'nin 2015'te Kırklareli Açık Cezaevi'nden firar ettiği öğrenildi.

İsviçre’nin Zürih kentinde yaşayan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan Fulya Özdemir, geçen yıl Kaş merkezdeki Çukurbağ Yarımadası’nda kiraladığı villada yaşamaya başladı. İsviçre’de yaşayan baba Eyvaz Özdemir, en son 15 Ekim’de görüştüğü kızından haber alamayınca Kaş’a gelerek kayıp başvurusunda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçedeki tüm koylarda, Kalkan, Patara, Üzümlü, İslamlar ve Bayındır mahallelerinde Fulya Özdemir’i bulabilmek için arama çalışması başlattı. Fulya Özdemir’in tanıdığı ve bir otelde çalıştığı iddia edilen  32 yaşındaki Atilla M.’nin oturduğu lojmanın yakınlarında aramayı yoğunlaştıran ekipler, dün 21.00 sularında genç kadının cesedini evin yakınında çeşitli yerlerinden bıçaklanmış, iki battaniyeye sarılarak üzeri taşlarla kapatılmış halde buldu. Özdemir’in cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, cinayet şüphesiyle aranan Atilla M. dün gece Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde yakalandı. 

CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI!

Polis ekipleri Atilla M'nin yanı sıra, kendisine yardım ettiği öne sürülen dayısı İsmail Ç'yi de gözaltına aldı. Jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Atilla M. ile İsmail Ç. adliyeye sevk edildi. Bu arada, Atilla M'nin 2015'te Kırklareli Açık Cezaevinden firar ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...