Fethiye'de FETÖ'den 4 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Fethiye'de FETÖ'den 4 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen aralarında adliye çalışanı, esnaf ve öğretmenlerin bulunduğu 13 şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında adliye çalışanı, esnaf ve öğretmenlerin bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Örgütün haberleşme aracı ByLock programını kullandıkları öne sürülen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.Ö.(26) ve Y.B. (21) Savcılıktan; A.Ç. (40), F.T. (34), M.O. (42), S.T. (52), S.E. (48), M.Ç. (46) ve O.K. (40) ise nöbetçi sulh ceza hakimliğinden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden A.E. (45), E.Ç. (27), Ö.B. (45) ile T.T. (56) ise tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...