Beşiktaş'ta Özen dönemi

Beşiktaş'ta Özen dönemi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta futbolun tek patronu Önder Özen oldu. Aybaba ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda yeni hocayı da yeni sportif direktör belirleyecek.

BAROS VE JOVANOVIC'E VETO
FEDA parolasıyla başladığı sezonu üçüncü bitiren Beşiktaş, futbolda yapılanmaya gidiyor. Teknik Direktör Samet Aybaba ile yolları ayıran siyah-beyazlılarda futbolun başına Sportif Direktör sıfatıyla Önder Özen getirildi. Başkan Fikret Orman, Özen'i bugün yapılacak toplantıda kamuoyuna resmen açıklayacak. Tecrübeli futbol adamının Beşiktaş'a genç ve yetenekli oyuncuları kazandırması bekleniyor. Özen'in siyah-beyazlılara menajerler tarafından teklif edilen Milan Baros ve Milan Jovanovic isimlerine karşı çıkarak genç isimlere yöneleceğinin sinyalini verdiği belirtildi.
BLUCİEN FAVRE ÖNE ÇIKTI
2002-2008 yıllarında F.Bahçe'de antrenörlük yapan Önder Özen, Polatlı Bugsaşspor'da da 2 sezon teknik direktörlük görevi üstlendi. NTV Spor'da yaptığı analizlerle dikkati çeken ve spor kamuoyunun takdirini kazanan Özen, yeni dönemde çalışacağı teknik direktörü de kendisi belirleyecek. Beşiktaş'ta MG'ladbach'ın hocası Lucien Favre'nin isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Genç, dinamik ve düşük maliyetli takımlarla başarılar yakalayan İsviçreli teknik adamla, Başkan Fikret Orman'ın da onay vermesi halinde anlaşmaya varılacağı nbsp;ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...