Eskişehirspor'dan Alper Potuk açıklaması

Eskişehirspor'dan Alper Potuk açıklaması

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Alper Potuk'un tranferine ilişkin "Fenerbahçe ile 6 milyon 250 bin Avro, Orhan Şam ve Henri Bienvenu karşılığında anlaştık" dedi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Alper Potuk'un tranferine ilişkin "Fenerbahçe ile 6 milyon 250 bin Avro, Orhan Şam ve Henri Bienvenu karşılığında anlaştık" dedi. Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un Milli futbolcusu Alper Potuk'un transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladıklarını kaydetti. Sarı-lacivetli kulüple anlaştıklarını genç futbolcuya illetiklerini ifade eden Şahbaz, "Fenerbahçe ile 6 milyon 250 bin Avro, Orhan Şam ve Henri Bienvenu karşılığında anlaştık. Alper, bugün Fenerbahçe Kulübü ile görüşecek. Anlaşma sağlandığı takdirde imzalar atılacak. Transfer işlemleri devam ediyor" diye konuştu. nbsp;ESKİŞEHİR (AA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...