Lens takımı tek başına sırtlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Lens takımı tek başına sırtlıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe’ye Konyaspor deplasmanında 3 puanı getiren penaltıyı kazandıran Jeremain Lens, Süper Lig’de asist krallığında da Kayserisporlu Deniz ile birlikte zirvede yer alıyor

Fenerbahçe'de bu sezonun öne çıkan ismi Jeremain Lens oldu… Transferin son günü Sunderland'dan kiralanan Hollandalı, sarı-lacivertli takımı tek başına sırtlıyor. Kanarya, bu sezon onsuz adeta uçamıyor. Süper Lig'de Lens'in forma giydiği 5 maçta Fenerbahçe 4 galibiyet bir yenilgi alırken, Avrupa Ligi'nde Feyenoord'u 1-0 mağlup etti. O maçta sakatlanan Lens'in forma giymediği Osmanlı ve Alanya maçları 1-1 biterken, M.United'a 4-1 kaybettiler.

HENÜZ YÜZDE 100 HAZIR DEĞİL
Holandalı yıldız Kasımpaşa (2) ve G.Antep (2) maçlarında yaptığı 4 asistle de Süper Lig asist krallığında Kayserispor'lu Deniz Türeç ile birlikte zirvede yer alıyor. Onları 3'er asistle Sneijder, Visca ve Bruma takip ediyor. Konya maçında 63 dakika sahada kalan Lens, 90 dakikayı çıkaracak kadar hazır olmadığını belirtirken, "Yavaş yavaş toparlıyorum. 90 dakika oynayacak duruma geldiğimde her şey daha iyi olacak" dedi.

VOLKAN'DAN TEŞEKKÜR
Süper Lig'de 7 maçta 12 gol yiyen F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel, ilk kez Konya maçında kalesini kapattı. Tecrübeli file bekçisi maçtan sonra arkadaşlarına teşekkür edip, "Çok iyi savunma yaptınız. Bana iş düşmedi. Gol yememek moralimi düzeltti" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...