Subotic'e 'sakatlık' önlemi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Subotic'e 'sakatlık' önlemi

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray’da transfer listesinin bir numarasında olan Subotic’ten kapsamlı sağlık raporu istenecek

Almanya Bundesliga ekiplerinden Dortmund'da forma şansı bulamayan 27 yaşındaki Neven Subotic, yaz döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak Serdar Aziz'e 4.5 milyon Euro bonservis verilince Sırp savunmacı için kaynak kalmamıştı. UEFA'nın koyduğu 65 milyon Euro'luk maaş sınırını geçmeyen Galatasaray'ın 5 milyon Euro'luk ara transfer hakkı bulunuyor. Chedjou'nun yerine istenen Subotic'in maliyeti değil sağlık durumu sarıkırmızılıları düşündürüyor.

HİÇ OYNAMADI
28 yaşındaki oyuncu yazın sağlık kontrollerinden geçemediği için Middlesbrough'a transferi gerçekleşmedi. Kaburgasındaki kırık nedeniyle operasyon geçiren Subotic bu sezon resmi maçlarda oynamadı. Geçen sezon belinden rahatsızlık geçiren Sırp yıldızdan kapsamlı bir sağlık raporu istenecek. Dortmund'un transferde zorluk çıkarmaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...