Kapıkule'de 1,5 milyonluk eroin ele geçirildi

Kapıkule'de 1,5 milyonluk eroin ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule TIR Gümrük Sahası'nda, piyasa değeri 1,5 milyon TL olan 21 kilo 396 gram eroin ele geçirildi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule TIR Gümrük Sahası'nda, piyasa değeri 1,5 milyon TL olan 21 kilo 396 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Bulgar TIR sürücüsü K.I.K., Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.
Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeli, 19 Mayıs Pazar günü Türkiye'den çıkış yapmak üzere Kapıkule Gümrük Sahası'na gelen K.I.K. idaresindeki Bulgar plakalı TIR'ı x-ray taramasına yönlendirdi. Yapılan x-ray taramasında TIR'ın bir kısmında yoğunluk tespit edilmesi üzerine personelin TIR'da yaptığı detaylı aramada, gümrüklenmiş değeri 1,5 milyon TL olan 21 kilo 396 gram eroin ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak Bulgar TIR sürücüsü K.I.K., Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. nbsp;EDİRNE (İHA) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...