Bursaspor'un transfer listesi belli oldu

Bursaspor'un transfer listesi belli oldu

SPOR Haberleri

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Bursaspor, teknik patron Hikmet Karaman'ın verdiği liste doğrultusunda bonservisi elinde olan 4 oyuncu için harekete geçti.

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Bursaspor, teknik patron Hikmet Karaman'ın verdiği liste doğrultusunda bonservisi elinde olan 4 oyuncu için harekete geçti. Karaman, transfer çalışmaları ile yaptığı açıklamada, "Sözleşmesi bitmiş çok iyi bir oyuncu var. Biran önce işi bitirmemiz gerekiyor" dedi. nbsp;
Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan yeşil-beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek adına harekete geçti. Geçtiğimiz gün Özlüce Tesisleri'nde teknik patron Hikmet Karaman ile yönetim arasında yapılan transfer zirvesinde isimlerin belirlendiği bildirildi. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın ilk olarak Fildişili golcü Arouna Kone ile yüz yüze görüşme yaptığı ve büyük oranda anlaşma sağladığı bildirilirken, Karaman'ın Kone'ye alternatif olarak ise Sivasspor ile yollarını ayıran Eneramo'yu istediği belirtildi.
KALEYE SİNAN BOLAT
Tecrübeli teknik adamın transfer listesinde Standard Liege'de forma giyen milli kaleci Sinan Bolat'ın yanı sıra, orta sahada oynayan Samuel Holmen ve Erman Kılıç olduğu belirtildi. Hikmet Karaman'ın özellikle PTT 1. Lig'e düşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Holmen için ısrarcı olduğu bildirildi.
"BİRAN ÖNCE İŞİNİ BİTİRMELİYİZ"
Öte yandan Teknik Direktör Hikmet Karaman, transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Transferleri, şartlar ne olursa olsun zamanında yapmak zorundayız. Bu takımın birinci derecede planlamayı yapması lazım. Kesinlikle Avrupa'da gruplara kalmalı. Şartlar ne olursa olsun. Kadro derinliği olacak. Transferi zamanında yapmazsan gruplara kalamazsın. Bu bir gerçek. Kampta oyuncu denenmez. O kadar yapılacak çok iş var ki. Mesela çok istediğim bir oyuncu var. Okuyorum gazeteleri başkaları tıkır tıkır talip oluyor. Mesela sözleşmesi bitmiş çok iyi bir oyuncu var. Biran önce işi bitirmemiz gerekiyor" diye konuştu. nbsp;BURSA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...