İntihar eden polisin üzerinden not çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
İntihar eden polisin üzerinden not çıktı

YAŞAM Haberleri  / iHA

Bursa’da dün beylik silahıyla intihar eden polis memurunun üzerinden çıkan notta, “Aileme bir şey olmasın, onları üzecek bir şey yapmadım” yazdığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Çekirge Polis Merkezi’nde görevli 3 çocuk babası polis memuru Cahit K., dinlenme odasında beylik silahını kalbine dayayarak ateş etti. Silah sesini duyan mesai arkadaşları polis merkezinin üst katında bulunan dinlenme odasına çıktığında Cahit K.'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis memurunun 2007 yılında Bayburt’tan Bursa’ya geldiği ve ilk olarak Koordinasyon Hareket Merkezi’nde görev yaptığı, 2014 yılından bu yana da Çekirge Polis Merkezi’nde çalıştığı öğrenildi. Ayrıca intihar eden polisin üzerinden çıkan notta, “Aileme bir şey olmasın, onları üzecek bir şey yapmadım” yazdığı öğrenildi.
 
"FETÖ'YE DAHİL EDİLİR MİYİM ?"
 
Korkmaz'ın, olaydan yarım saat önce birlikte çay içtiği mesai arkadaşlarına "Namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi, hapse atarlar mı, ailem perişan olur mu?" dediği öne sürüldü.
 
Yaşamına son veren polis memuru Cahit Korkmaz'ın cenazesinin Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından memleketi Erzurum'da toprağa verileceği belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...