Caner'in yerine alınacak isim belli oldu

Düzenleyen:
Caner'in yerine alınacak isim belli oldu

SPOR Haberleri

Sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Caner Erkin'in yerine ocak ayında Gökhan Töre'nin alınacağı öğrenildi.

Beşiktaş' ta Gökhan Töre'nin transferi kaçınılmaz oldu. Siyah-Beyazlı takımın sezonun geri kalanında sadece Adriano ile devam etmesi zor göründüğünden yönetim Gökhan Töre'yi Ocak'ta bitirmek için tüm şartları zorlayacak.

ADRİANO BEKE ÇEKİLECEK
Yönetim Adriano ile sol bek problemini geçici olarak çözecek olan Şenol Güneş'in transfer isteğine göre hareket edecek ve devre arasında adımlarını atacak.

Daha önceki mücadelelerde sol açık pozisyonunda değerlendirilen Adriano'nun sol beke geçmesiyle sol açık pozisyonunda yaşanan açığın, sezon başında İngiliz kulübü West Ham'a kiralanan ancak bekleneni veremeyen Gökhan Töre ile telafi edilmesi hedefleniyor.

Caner'in yerine alınacak isim belli oldu

DEVRE ARASINDA GELİYOR
Sezon sonunu beklemek istemeyen Gökhan'ın devre arasında Beşiktaş'a dönmek istediği ve bunun için yönetime talepte bulunduğu öğrenildi.

Gökhan'ın transferi gerçekleşmemesi durumunda ise Adriano'nun alternatifi Tosic olacak. Fakat Tosic'in defansın göbeğinde Marcelo ile birlikte müthiş başaralı bir performans sergilemesi nedeniyle Şenol Güneş'in bu ikiliyi bozmayı düşünmediği, Beck'i defansın solunda oynatmayı planladığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...