Demirören: Yayın ihalesinden umutluyum

Düzenleyen:
Demirören: Yayın ihalesinden umutluyum

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, ailesiyle birlikte canlı yayında TRT SPOR'a konuk oldu.

-"Milli takımın başarısı TFF başkanıyla ölçülmemeli. Kulüp başarısızlığı da kulüp başkanıyla ilişkilendirilmemeli."

-"Hatalarımız olabilir ama kasten yanlış yapmadık"

Futbol programlarıyla ilgili soru üzerine Yıldırım Demirören "Futbol programlarını ben izlemiyorum. Futbol dışında her şey konuşuluyor." derken eşi Revna Demirören: "Ben izliyorum (Gülerek)" yanıtını verdi.

-Yıldırım Demirören: "Evin gerçek hakimi 9 yaşındaki oğlum Cemal..."

-"Beni annem arardı. "Nobre niye orada oynuyor, Bobo niye gol kaçırıyor?" derdi..."

- "Spor yazarlığının forma giyerek yapılmaması lazım"

-"Eskiden Avrupa'ya gittiğimizde "Of Avrupa'ya geldik, şu şehre bak" derdik.Şimdi Avrupalılar aynısını İstanbul için diyor"

-Yıldırım Demirören'in 9 yaşındaki oğlu Cemal Demirören: "Ligde en iyi futbolu Galatasaray oynuyor."

-Revna Demirören: "Ben sonradan Beşiktaşlı oldum ama Cemal doğuştan Beşiktaşlı."

-Yıldırım Demirören: "Türk hakemliği iyi gidiyor. Daha da iyi olacak. Cüneyt hocamız Türkiye'nin gururu oldu. Ali Palabıyık iyi gidiyor şuan. Yabancı hakem konusuna sıcak bakmıyorum. Biz yetiştiriyoruz zaten

-Yıldırım Demirören: "Genç oyuncularımız Avrupa'ya gitmeye başladı. Bu çok önemli"

-Yıldırım Demirören: ""TFF 93 bin maçı organize ediyor. Kolay değil. Bunun içinde sağlık ekipleri var. Almanya'da 300 bin küsür civarında biz gerideyiz. Fatih hocamız ile bunun için uğraşıyoruz. Biz her turnuvaya katıldığımızda başarılıyız. Bursaspor, Gençlerbirliği altyapıdan büyük sporcular yetiştiriyor. Altyapıya yeterli kaynak ayrılmıyor. Federasyon olarak Fatih hocamızla çalışmasını yaprık. alty yapı hocalarının paralarını biz ödeyeceğiz.

-Yıldırım Demirören: "Sucuklu yumurta yaptım bir kere daha yapmadım.

-Revan Demirören "Biz göremedik onu"

Revna Demirören: İyi bir Beşiktaşlıyım ama şuan Milli Takım'ı tutuyorum. Bir taraftar tuttuğu takımı değerlendirecek şeyler yapmalı. İyi günde kötü günde lafı var. Böyle olmalı.

Passolig var neden bireysel ceza değil de kulüp ceza alıyor sorusu üzerine;

-Yıldırım Demirören: "Teknolojik olarak hazır değil sistem. Biz gelmeden önce stat kapatma vardı. Biz tribün kapatma getirdik. Şimdi blok kapatma getirdik. Gittikçe küçülttük. Önümüzdeki sene ile bire bir teknolojik cezaya dönecek ama Pasolig yüzünden kesinlikle taraftar azalmadı."

-Yıldırım Demirören: "Geçen sezondan itibaren Anadolu takımlarınnın üsteleri zorlaması çok iyi. Konyaspor bu anlamada çok önemli. Konya'nın Milli takıma verdiği destek çok önemli. "

-Yıldırım Demirören: "Yayın ihalesinde beklentim 600 milyon Dolar civarında. 6 Firma çok ciddi olarak ilgileniyor. Farklı maçları faklı takımlar verbilir. Paket olarak. Tabi daha konuşulmadı."

-Yıldırım Demirören: "Kazakistan maçında Volkan'a yapılan'ı Volkan hak etti mi? Milli takım hak etti mi? Kadıköy'de Galatasaraylı, Beşiktaşlı futbolcular yediği küfürü hak etti mi? Anadolu'da Antlaya ve Konya'da çok güzel yakalandı. Bütün maçlar full oynanıyor.  Bursa'ya gideceğiz. Ama İstanbul'da 18 yaşında Brezilya'ya karşı oynayan Ozan Tufan yuhlandı. Neymar'dan çalım yedi diye."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...