Baba katiline aile boyu müebbet

Baba katiline aile boyu müebbet

YAŞAM Haberleri

1998 yılında Arnavutköy'de babasını boğarak öldüren zanlıya 14 yıl, kendisine yardım eden arkadaşı ile annesi ve kız kardeşine ise müebbet hapis cezası verildi.

1998 yılında Arnavutköy'de babasını boğarak öldüren zanlıya 14 yıl, kendisine yardım eden arkadaşı ile annesi ve kız kardeşine ise müebbet hapis cezası verildi. nbsp;Olay, 6 Haziran 1998 yılında Arnavutköy'de meydana geldi. İddiaya göre, S.G., (32) aile içi geçimsizlik yüzünden babası Süleyman G'yi (52) öldürmek istedi. S.G., planını arkadaşı Şenol B'ye (34) anlattı. Hadımköy'de bir arkadaşından para alma bahanesiyle S.G., ile arkadaşı, babasını yanlarına alarak Hadımköy'e doğru gitmeye başladı. Yolda tuvalete gitme bahanesiyle aracı durduran S.G., babasını iple boğarak öldürdükten sonra arkadaşıyla beraber ormanlık alana attı. Olaydan sonra yakalanan zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim, maktulün oğlu S.G.'ye, yaşı küçük olduğu için 14 yıl hapis cezası verirken eşi G.G. ve kızı Ş.G. ile Şenol B.'ye müebbet cezası verdi.
1998 yılında yakalanan şahıslar mahkemeye kararıyla cezaevine gönderildi. Yaklaşık 5 yıl cezaevinde kalan ölen şahsın eşi, kızı ve Şenol B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldılar. Zanlıların cezası Yargıtay tarafından 27 Aralık 2010 yılında onandı. G.G. ile Ş.G. daha önceden hapse konulurken yaklaşık 3 yıl polisten kaçan Şenol B., Avcılar'da bir otomotiv şirketinde çalıştığı tespit edildi. Polis geçtiğimiz gün yaptığı baskında Şenol B'yi yakalayarak adliyeye götürdü. Öte yandan, bu süre zarfında S.G. cezasını tamamlayarak tahliye edildi. nbsp;İSTANBUL (İHA) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...