Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yokuşlu tur

Düzenleyen:
Yokuşlu tur

SPOR Haberleri

23’te Salim’in golüyle geri düştü, 85’te N’Doye beraberliği sağlandı, bir asisti olan Okay Yokuşlu uzatmada turu getirdi

Trabzonspor’a bak sen! En kötü döneminde ve umut vermediğin süreçte git TT Arena’da Galatasaray’ı yen, ardından Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turunda 3.Lig ekibi Çorum Belediye’yi zor devir… İşte bordo-mavililerin durumunun dengesizliğinin özeti… Kötü zemin sebebiyle 3-4 pasın zor yapıldığı maçta Çorum Belediye 23’te Salim’in golüyle öne geçti. Doğru düzgün organize olamayan Trabzonspor’da Ersun Yanal hamlesi geldi. İkinci devrede Mehmet Ekici, Onazi ve Dame N’Doye oyuna girdi. 59’da Muhammet Demir ceza sahası önünde bomboş durumda zor olanı yaptı topu havaya dikip auta attı. 79’da Yusuf’un vuruşu 79. dakikada Mehmet Ekici’nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Yusuf’un vuruşunda kaleci Burak başarılıydı. 85’te Okay Yokuşlu’nun sağdan ortasına arka direkte N’Doye kafayı vurdu: 1-1. Maç uzatmalara gitti. 109’da Mehmet Ekici’nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında Okay kafayla Trabzonspor’u kupada gruplara taşıdı. 

Yanal: Sonuç önemliydi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Çorum Belediyespor maçı sonrası “Sancılı bir dönemden geçiyoruz. Çorum Belediyespor’a gelince… Serdar Hoca iyi bir takım kurmuş. Çok fazla top ayaklarında olmasa da çok iyi mücadele ettiler. Yolları açık olsun. Ligde aldığımız galibiyet sonrası bugün (dün) maçı bir tarafa bırakıp, sonuca bakalım, gruplara kaldık. Eleştirecek çok şey var ama bunu kendi içimizde yapıyoruz zaten” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...