Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aranan zanlı yakalandı

Aranan zanlı yakalandı

YAŞAM Haberleri

Arnavutköy'de 15 yıl önce bir taksiciyi öldürdüğü gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

Arnavutköy'de 15 yıl önce bir taksiciyi öldürdüğü gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı. Taksici Süleyman Gürsoy'un, 20 Haziran 1998'de öldürülmesi olayına karıştığı gerekçesiyle aldığı müebbet hapis cezası üç yıl önce Yargıtay tarafından onanan Şenol Beyaz, Avcılar'da yakalanarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Beyaz, cezaevine gönderildi. Taksici Süleyman Gürsoy'un cesedi 20 Haziran 1998'de Arnavutköy'de, iple boğulduktan sonra yol kenarına atılmış halde bulunmuş, olayla ilgili tutuklanan taksicinin eşi Ganimet Gürsoy ile kızı Şükran Gürsoy ve oğlunun arkadaşı Şenol Beyaz müebbet, oğlu Serkan Gürsoy ise mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaklaşık 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen bu kişilerin cezası, üç yıl önce Yargıtay tarafından onanmış, Şenol Beyaz dışındaki üç hükümlü daha önce yakalanmıştı. nbsp;İSTANBUL (AA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...