Böbreğini bağışladığı kadınla evlendi

Düzenleyen:
Böbreğini bağışladığı kadınla evlendi

DÜNYA Haberleri

ABD'de bir adam, böbreğini bağışlayarak hayatını kurtardığı genç kadınla evlendi.

ABD'nin Chicago şehrinde yaşayan Christopher Dempsey ve böbreğini verdiği Heather Krueger, ameliyattan yaklaşık iki yıl sonra hayatlarını birleştirdi.

BÖBREĞİNİ VERDİ, EVLENDİ
Şu anda 27 yaşında olan Krueger'ın ailesi ise, ona böbreğini bağışlayabilecek birini bulmak için yarışa girmişti. Oysa 119 binden fazla hastanın böbrek nakli için beklediği ülkede bu, çok zordu. İşte Dempsey ile Krueger'ın yolları, tam bu sırada kesişti. Dempsey, Krueger'ı arayarak 2015'in Şubat ayında ona böbreğini bağışlayabileceği haberini verdi.

AMELİYATTAN SONRA DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Ameliyat bu yılın Mart ayında gerçekleştiğinde, ikili birkaç randevuda buluşmuştu bile. Ancak ilişkilerini ameliyattan sonra resmileştirmeyi tercih ettiler.

Evlilik teklifi ise, ameliyattan sekiz ay sonra, çift at arabasıyla Chicago'da romantik bir gezinti yaparken geldi. Nakilden yaklaşık 19 ay sonra, çift sağlıklı olarak dünya evine girdi.

''ONUNLA EVLENECEĞİMİ HAYAL EDEMEZDİM''
Dempsey, "Sanırım- özellikle eşim ve ailesi için- ikimizin de nelerin üstesinden geldiğini bilmek çok daha duygusaldı" dedi ve ekledi: "Milyonlarca yıl düşünsem, tüm bunlara 'evet' dediğimde sonunda onunla evleneceğimi hayal edemezdim. Bu harika bir şey."

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...