Koltuk döşemesinde uyuşturucu sevkiyatı

Koltuk döşemesinde uyuşturucu sevkiyatı

YAŞAM Haberleri

Çankırı'da bir otomobilde yapılan aramada koltuk döşemeleri ve stepne içerisine özel olarak zulalanmış 59 kilo 400 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Çankırı'da bir otomobilde yapılan aramada koltuk döşemeleri ve stepne içerisine özel olarak zulalanmış 59 kilo 400 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. nbsp;Edinilen bilgilere göre, Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Kurşunlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, D-100 Karayolu'nun Kurşunlu ilçesi yakınlarında yapılan kontrolde F.S.'nin (36) kullandığı otomobil şüphe üzerine durduruldu. Otomobilde arama yapan polis ekipleri, aracın koltuk döşemeleri ve stepne içerisine özel olarak gizlenmiş halde 56 paket içerisinde toplam 59 kilo 400 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü F.S. ile araçta bulunan A.K. (33) ve C.K. (33) gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. nbsp;ÇANKIRI (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...