Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tümer'den Arda'yı kızdıracak açıklama!

Düzenleyen:
Tümer'den Arda'yı kızdıracak açıklama!

SPOR Haberleri

A Milli Takım'daki prim kriziyle ilgili birçok soru işareti hala havada dururken, yorumcu Tümer Metin'den kritik bir açıklama geldi.

EURO 2016'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Tümer Metin, milli takımdaki Arda Turan-Terim krizinde Terim'den yana tavır aldı ve şöyle dedi: "Arda, Barcelona'da hiç oynamıyorken milli takıma çağırıldı. Neden çağırılıyor demediniz?"

EURO 2016'da milli takımda antrenör olarak görev yapan Metin, Fatih Terim-Arda Turan kriziyle ilgili gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Türkiye'nin aylardır konuştuğu krizde Terim'den yana tavır alan Tümer Metin, Arda'nın Barcelona'da oynamadığı dönemde bile milli takımdan davet aldığını ifade etti.

"İÇERDE NE OLMUŞSA OLMUŞ"

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği spor söyleşisinde konuşan Tümer Metin, şunları söyledi: "Tarihin her döneminde, bütün takımlarda bu sorunlar yaşanır. Arda, Barcelona’da hiç oynamıyorken milli takıma çağrıldı o zaman neden, ’Bu adam oynamıyor neden milli takıma çağırılıyor’ demediniz! Sakat oyuncuyu çağırırken ya da takımında oynamayan oyuncular çağrılırken hiç bunlar sorgulanmadı. Ayrıca sorguladığımız başka bir şey var bu hep böyle olmuştur çağrılanlar kadar çağrılmayanlar da konuşulur bizim ülkemizde. İçerde her ne olmuşsa olmuş orası biraile ortamıdır yaşananlar orada kalır. Mutlaka bir çözümü vardır, mutlaka bir orta yol bulunur."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...