Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım'da bomba gelişme! Gözler Arda Turan'da!

Düzenleyen:
Milli Takım'da bomba gelişme! Gözler Arda Turan'da!

SPOR Haberleri

Milli futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan Milli Takım'daki kaosu bitirmek adına çok önemli bir hamle geldi.

12 Kasım'daki Kosova maçı öncesi Milli Takım'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirerek bu ikiliyle arasındaki buzları erittiği öğrenildi.

İlk hamle Selçuk ve Burak'tan geldi

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan gelen çağrılar üzerine bu isimlerle konuşmayı kabul eden Fatih Terim araya hatırı sayılır kişilerin girmesiyle Selçuk ve Burak'ı affetti. Milli Takım'da yaşanan üzücü olaylar için özür dileyen Selçuk ve Burak'ın Arda Turan adına da bir konuşma yaptığı ancak Fatih Terim'in Arda'nın NTV'deki açıklamalarından dolayı halen çok kırgın olduğu aktarıldı.

Terim, Arda'dan özür bekliyor

Fatih Terim'in Arda Turan'dan kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama beklediği ve Avrupa Şampiyonası'nda yaşananlardan dolayı, kaptan sıfatıyla Türk halkından özür dilemesinde ısrarcı olduğu öğrenildi. Özür dileme konusunda çok katı olan Arda Turan, yakın çevresine kesinlikle böyle bir özür dilemeyeceğini ifade etti.

Selçuk ve Burak forma bekliyor ama...

Bu gelişmelerin üzerine Selçuk ve Burak'ın Terim'den Kosova maçında forma beklediği ancak tecrübeli çalıştırıcının sorunların tamamen çözülmeden böyle bir karar almayı düşünmediği öğrenildi. Kaptan Arda Turan ve Gökhan Gönül'ün de içinde bulunduğu grubu birbirinden ayırmayan Terim'in yapılan yanlışın toplu halde giderilmesini istediği gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...