Uyuşturucu bağımlısı genç yatağında ölü bulundu

Düzenleyen:
Uyuşturucu bağımlısı genç yatağında ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Konya'da babasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylediği 29 yaşındaki İbrahim Akkaya, yatağında ölü bulundu. Akkaya'nın cesedi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olay, dün saat 22.45 sıralarında Ereğli İlçesi'nde Türbe Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Sokak'ta meydana geldi. Eşi ile misafirlikten dönen Mustafa Akkaya, oğlu İbrahim Akkaya'yı yatağında hareketsiz halde bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri Akkaya'nın öldüğünü belirledi. Akkaya'nın cesedi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

Akkaya'nın poliste uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan kaydı bulunduğu belirtildi. Babası Mustafa Akkaya da polise verdiği ilk ifadesinde, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyledi. Akkaya'nın kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...