Fikret Orman, "Beşiktaş Real Madrid ayarında"

Düzenleyen:
Fikret Orman, "Beşiktaş Real Madrid ayarında"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa'nın dev kulüplerinin seviyesinde olduğunui söyledi ve ekledi: "Beşiktaş Real Madrid ayarında"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin'in sakatlığı ve kulübün hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak Şampiyonlar Ligi'nin resmi twitter hesabının Beşiktaş ve Real Madrid'in namağlup yoluna devam etmesi ile ilgili paylaşımını değerlendiren Orman; "Futbolun içerisinde yenilmek de var. TAbii bu güzel bir şey. Beşiktaş'ın marka değerinin eşdeğer olduğu kulüplerle anılması ve onlarla kıyaslanması bizi mutlu eden şeyler. Beşiktaş, bizim açımızdan o ayarda bir kulüp. İyi gidiyoruz. Kenetlenmiş bir camiamız var. İcraatçı bir yönetimimiz var. İyi şeyler yapmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları: 

"CANER'E NAZAR DEĞDİ"
Sakatlıklar futbolun içerisinde olan şeyler. Keşke olmasaydı. Caner'i nazar değdi. Ama ahla vahla yapacak işimiz yok. Caner iyi bir çocuk. Şu anda istirahat ediyor. Herhalde 1 ay içerisinde daha rahat bir ahle gelir. Ondan sonra da en kısa süre içerisinde döneceğini düşünüyorum. Bunun sürecini, zaman belirleyecek. Şubat mı, Mart mı demenin bir manası yok. Zamana bırakmak lazım. Geniş bir kadromuz var. Ona göre de hareket edeceğiz. 

BONSERVİSİNİ ALMAYI DEĞERLENDİRECEĞİZ. 
"Biz duygusal bir ülkeyiz. Duygusal hareketler yapıyoruz ve duygusal beklentiler içerisine giriyoruz. Ben de duygusal yapıdayım ama yaptığım duygusal bir iş değil. Kulübümün menfaati burada bulunma görevim. Caner'in uzun süreli sakatlığı var. Inter'den satın alma opsiyonlu kiralamıştık. Bonservisinin alınması konusunu zaman içerisinde değerlendireceğiz. Bizim yapacağımız adımları attıktan sonra zaten herkes duyar"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...