Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı’ndan İhlas’a ziyaret

Düzenleyen:
Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı’ndan İhlas’a ziyaret

YAŞAM Haberleri

Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı mütevelli heyeti üyeleri İhlas Vakfı Başkanı Av. Mehmet Okyay’ı, vakfın Bahçelievler’de bulunan merkezinde ziyaret etti.

Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfından mütevelli heyet üyesi Ali Şenel, vakfın faaliyetleri hakkında kısa bilgiler aktardı. Şenel, Vakfın Malatya’nın Darende ilçesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü, eğitim, kültür, sağlık alanları ile restorasyon hizmetleri verdiklerini, Darende’de bulunan büyük zatların kabirlerini estetik bir mimariyle onarıp ziyaret edilmelerini temin ettiklerini, özellikle Somuncu Baba türbesi, külliyesi ve içinde bulunan cami, kütüphane ile mesire yerlerine gelen ziyaretçilerin azami derecede istifade etmeleri için çalıştıklarını söyledi. İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Okyay, İhlas Vakfı’nın yurt içinde 38 öğrenci yurdunda 3 bin 500, yurt dışında 17 öğrenci yurdunda 500 toplamda 4 bin civarında öğrenciyi barındırdıklarını belirtti. Okyay, İhlas Vakfının kurucusu merhum Enver Ören Ağabey’in “Müslüman, kanunlara uyar suç işlemez, dinin emirlerine uyar günah işlemez” düsturu ile yurtlarda barınan öğrencilerin ana, baba, aile ve vatanına hayırlı fertler olarak yetişmeleri için gayret gösterdiklerini belirtti. Vakıf üyeleri daha sonra Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Kapan’ı ziyaret etti.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...