HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Taksim'de sahaf festivali

Düzenleyen: /
Taksim'de sahaf festivali
Taksim, Sahaf, , Haber

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Beyoğlu’nda 50 gün sürecek olan ‘Beyoğlu Hareketleniyor’ Festivali kapsamında düzenlenen yedi festivalden biri olan Beyoğlu Sahaf Festivali’nin açılışı Taksim Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, göreve yeni başlayan Fransa İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve çok sayıda vatandaş katıldı. 10. defa vatandaşlarla buluşan Sahaf Festivali’inde on binlerce kitap, okuyucunun beğenisine sunuldu. İstanbul ve Türkiye’nin değişik illerinden 70 sahafın katıldığı festivalde; asırlık kitapların yanı sıra, tarihe şahitlik eden dergiler, eski fotoğraflar, film ve tiyatro afişleri, nadide levhalar, mektuplar, kartpostallar da stantlardaki yerini aldı. Kitap meraklılarını buluşturan festival, 6 Kasım tarihine kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Harun Basat  İHA

 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...