Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gözaltına alınan pilot sayısı 53'e yükseldi

Düzenleyen:
Gözaltına alınan pilot sayısı 53'e yükseldi

GÜNDEM Haberleri

Konya merkezli 17 ilde, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan pilot sayısı 53'e çıktı. Gözaltına alınanların tamamının pilot ve üsteğmen olması dikkat çekti.

 Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye finans sağlayan ve örgüt  faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik soruşturma kapsamında, Konya merkezli 17  ilde haklarında gözaltı kararı çıkarılan 71'i üsteğmen 73 pilotu yakalamak için  başlatılan operasyonlar sürüyor. Polisin gözaltına aldığı zanlı sayısının 53'e yükseldiği öğrenildi. Konya'ya getirilen zanlılar, Konya eğitim ve Araştırma Hastanesinde  sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve  Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Konya merkezli 17 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında dün  71'i üsteğmen 73 pilot hakkında gözaltı kararı verilmişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...