Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ortalığı karıştıracak iddia! 'Anlaştılar'

Düzenleyen:
Ortalığı karıştıracak iddia! 'Anlaştılar'

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu ve yazarı Hıncal Uluç, Sabah gazetesinde yayınlanan yazısında "Ben Ali Koç'un kullandığı cümlelerden dolayı okuduğu adaylık metninin bile Aziz Yıldırım tarafından yazıldığına inanıyorum. Bu Aziz Yıldırım'ı kurtarma projesi" ifadelerine yer verdi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe'de Ali Koç'un 2018 Mayıs'ta yapılacak seçimde aday olacağını açıklamasıyla ilgili gündem olacak iddialarda bulundu. Uluç, "Ben Ali Koç'un kullandığı cümlelerden dolayı okuduğu adaylık metninin bile Aziz Yıldırım tarafından yazıldığına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yazının bir kısmı şu şekilde:

"Ben Ali Koç'un kullandığı cümlelerden dolayı okuduğu adaylık metninin bile Aziz Yıldırım tarafından yazıldığına inanıyorum. "Ben adayım" demek kimi susturuyor en başta? "Ali Koç aday olursa ben onu desteklerim" diyen Fenerbahçe'de önde gelen bir Aziz Yıldırım muhalifi var; Sadettin Saran! Ali Koç "Ben adayım" dediği zaman bütün o medyatik imkanları ile auta çıktı!

"NEDEN SARAN DEDİKTEN SONRA AÇIKLAMADI?"

Sadettin Saran dedi ki "Ali Koç başkan olursa ben aday olmam!" İlk açıklayan oydu. Saran'ın bunu dediği gün bu açıklamayı yapmadı Ali Koç. Ne zaman dedi? Fenerbahçe köşeye sıkışıp kendi stadında bütün kontrollere rağmen yuhalanınca.

"SANA BU HAKKI VERİYOR MU?"

Aziz Yıldırım, "Ben onları sahaya sokmam!" Kimsin sen ya! Fenerbahçe'nin başkanı olmak bir takım adamları sahaya alıp almama hakkı veriyor mu? Hadi bir takım gazetecileri almıyorsun. Stada almadığın gazeteler de yağ yapmada en tepeye çıkıyor! Neden Sadettin Saran, "Koç başkansa ben aday olmam" dediği gün açıklamıyor da tam böyle kritik bir maç öncesi aday olduğunu açıklıyor?

"FENERBAHÇE'YE BU YAKIŞMAZ"

Ben de 60 yıllık gazeteciyim Ali Koç bey kardeşim. Ben neler neler gördüm! Ben sokak dedikodularıyla polemikleriyle kongre arayanlardan değilim. Buna karşıyım. Fenerbahçe'ye böyle kongre yakışmaz! "Ben normal kongrede adayım!" ne zaman yani 2018'de. Şimdi kaç? 2016!

"AZİZ YILDIRIM'I KURTARMA OPERASYONU"

Meşhur bir Osmanlı öyküsü vardır; Padişah atını çok severmiş. Atıma 6 senede konuşmayı öğretene servetimin yarısını veririm. Ama 6 sene sonra atım konuşmazsa kellesini de alırım. Konyalı'nın biri talip olunca karısı demiş ki, "Sen deli misin? At konuşur mu? Adam demiş ki, "6 seneye! Ya at öle, ya padişah öle ya da ben öle!" Ali Koç'un söyledikleri başından sonuna kadar Aziz Yıldırım'ı kurtarma operasyonunun hamlesi.

"TEZGAH OLMADIĞINI GÖSTERMEK İÇİN KAPIŞABİLİRLER"

Ben bir ihtimal daha veriyorum; ciddi olduklarını göstermek için kapışabilirler de! Etrafa yayılırsa "Bu tezgahtır" diye "O tezgah değildir" şovunu da yapabilirler. O kadar iyi planlanmış bir şov!

"AZİZ YILDIRIM YAZSA ANCAK BU KADAR OLUR"

Açın Ali Koç'un adaylığını koyduğu açıklamayı, açın Yıldırım'ın son konuşmasını böyle birbiri ile nasıl örtüştüğünü, öpüştüğünü iki konuşmanın göreceksiniz. Aziz Yıldırım yazıp verse ancak bu kadar olur!

"PLANINDAN DOLAYI YILDIRIM'I KUTLAMAK GEREK"

Zamanlamaya bakın; Konyaspor maçı oynanırken TV'de görüntünün üstüne alt yazı biniyor; "Ali Koç başkan adayı oldu" diye… Koç bunu başka gün yayınlasa ertesi gün gazetelerde çıkacak. Ama maç anında açıklayınca binlerce F.Bahçeli zaten maçı izliyor. Yani bu kadar güzel planlanmış olabilir her şey. Aziz Yıldırım'ı kutlamak gerekir!"

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...