Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü baklavacı Serdar Seyitoğlu'na tutuklama talebi

Düzenleyen:
Ünlü baklavacı Serdar Seyitoğlu'na tutuklama talebi

GÜNDEM Haberleri

Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklavaları ortağı ve Dış Ticaret Genel Müdürü Serdar Seyitoğlu, hakkındaki Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklavaları ortağı ve Dış Ticaret Genel Müdürü Serdar Seyitoğlu mahkemeye sevk edildi. Soruşturma savcısı Gökalp Kökçü tarafından sorgulanan Serdar Seyitoğlu "silahlı terör örgütü üyesi olmak"la suçlanıyor. Serdar Seyitoğlu'nun işadamlarından himmet topladığı, çok himmet topladığı için Fethullah Gülen tarafından takke ve namazlık gibi bazı simgesel hediyelerle ödüllendirildiği iddia ediliyor. Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklavaları ortağı Mustafa Seyitoğlu da FETÖ'den tutuklanmıştı.

Ünlü baklavacı Serdar Seyitoğlu'na tutuklama talebi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...