HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Olaylı ayrılmıştı, 37 yaşında Galatasaray'a dönüyor

Düzenleyen: /
Olaylı ayrılmıştı, 37 yaşında Galatasaray'a dönüyor
Galatasaray, Carlos Arroyo, Haber

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı takımdan olaylı bir şekilde ayrılan 37 yaşındaki Carlos Arroyo'nun Russ Smith'in yerine Galatasaray'a geri döneceği konuşuluyor.

Euroleague'de Maccabi Tel Aviv'e yenilip 3'te 0 yapan Galatasaray Odeabank'ta fatura Russ Smith'e çıkmak üzere. Geldiği günden bu yana beklenin çok uzağında kalan 'çaylak' Amerikalı hakkında konuşan Ergin Ataman, "Ne yazık ki çok hata yapıyor. Çok top kaybediyor, savunmada da yumuşak. Kendisine gelmesini bekleyeceğiz. Bunun için yardımcı olacağız. Ama durumunda bir değişiklik olmazsa kenarda oturmaya devam edecek" dedi.

ŞU ANDA BOŞTA

Russ Smith, Maccabi karşısında 1 dakika süre alırken, Ataman'ın bu yorumları Smith'in gönderileceği şeklinde yorumlandı. Ergin Ataman'la beraber hem Beşiktaş, hem de Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan, şu anda da boşta olan Carlos Arroyo'nun tekrar Sarı-Kırmızılı ekibin gündemine geldiği öğrenildi. Önceki sezon maddi sıkıntılar nedeniyle sezon ortası Galatasaray'dan ayrılan ve büyük tepki gören Porto Rikolu oyuncu, geçen yıl Barcelona'da oynamıştı.

Olaylı ayrılmıştı, 37 yaşında Galatasaray'a dönüyor

PARA GARANTİSİ İSTEDİ

Halen boşta olan 37 yaşındaki yıldızla görüşüldüğü, Arroyo'nun ise geçmişteki sıkıntıları yaşamamak için, 'Para garantisi' istediği bildirildi. Smith'in sözleşme feshi gerçekleşirse, Arroyo'nun da en kısa zamanda Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...