Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder'siz Ankara'da kazandı ama...

Düzenleyen:
Sneijder'siz Ankara'da kazandı ama...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın geçen hafta Trabzonspor'a Türk Telekom Arena'da 1-0 yenildiği maçta Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, 69. dakikada yerini Josue'ye bırakmıştı.

Bu sezon Sneijder'in oynamadığı tek lig maçında Gençlerbirliği deplasmanında kazanan Galatasaray'ın Sneijder ile % 61 olan galibiyet oranı, Hollandalı'nın yokluğunda % 39'a düşüyor. Galatasaray'ın Adanaspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçı için Wesley Sneijder, Hakan Balta ve Sigthorsson kadroya alınmadı. Hollanda Milli Takımı'ndan sakat döndükten sonra Gençlerbirliği deplasmanına götürülmeyen Sneijder, geçen hafta Trabzonspor karşısında 69 dakika forma giymişti. Galatasaray, bu sezon Sneijder'in ligde forma giymediği tek maç olan Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanmış olsa da, Hollandalı 10 numaranın transferinden beri oynadığı ve oynamadığı lig maçlarında puan ve galibiyet oranında büyük fark var.

2012-13 sezonunun ikinci yarısından beri Galatasaray'da oynayan Sneijder'in forma giydiği 103 lig maçında Galatasaray 63 galibiyet, 24 beraberlik ve 16 yenilgi aldı; hanesine 213 puan yazdırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Sneijder'in hiç süre almadığı 23 lig maçında ise 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi ile 35 puan topladı.

Galatasaray'ın Sneijer ile lig maçlarında % 61 olan galibiyet oranı, yokluğunda % 39'a indi. Puan ortalaması da Sneijder ile maç başına 2.07 olurken, onsuz 1.52'ye düştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...