Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Unutulan yıldız...

Düzenleyen:
Unutulan yıldız...

SPOR Haberleri

Manchester United'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan kadrosuna dahil ettiği Henrik Mkhitaryan, futbol oynamayı unuttu.

Menajer Jose Mourinho'nun bu sezon sadece 105 dakika forma şansı tanıdığı Ermeni futbolcu, ilk 11'deki yerini almak için sonuna kadar mücadele etmeye kararlı olduğunu söyledi.

Manchester United Yönetimi, Borussia Dortmund'da sergilediği oyunla yıldızı parlayan Henrik Mkhitaryan’ı kadrosuna katmak için yaz döneminde 35 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı. Ancak menajer Mourinho, sezon öncesi çekirdek kadrosunun bir üyesi olarak gösterdiği Ermeni oyuncuyu yedek kulübesinde unutmuş durumda. 

Mkhitaryan, Manchester City ile oynanan son Lig Kupası maçında ise 18 kişilik kadroya bile giremedi. Premier Lig’in ilk 9 haftasında sadece 105 dakika sahada kalabilen Mkhitaryan, ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. 

Bir hafta boyunca yoğun şekilde antrenman yaptıktan sonra City karşısında sahaya çıkmayı bekleyen Ermeni oyuncu; "United'a transfer olduğumda yerimin garanti olmadığını biliyordum. United'ın benim için ne kadar para ödediğinin bir önemi yok. İlk 11'deki yerimi almak için sonuna kadar mücadele etmeye hazırım. Her maçta oynamayı beklemiyorum. Ancak bu takıma yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim" dedi. 

Mkhitaryan, geçen sezon Dortmund formasıyla Bundesliga'da yılın oyuncusu ödülüne layık görülmüştü. Menajer Mourinho, geçen hafta sonu Mkhitaryan’ı sürekli yedek bırakmasıyla ilgili eleştirilere; "Henrik, Premier Lig’in sertliğine uyum göstermek için daha çok çalışmak zorunda" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...