Serdar Seyidoğlu FETÖ'den tutuklandı

Düzenleyen:
Serdar Seyidoğlu FETÖ'den tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan Serdar Seyidoğlu'nun tutuklandığı bildirildi.

Seyidoğlu Baklavaları'nın yöneticisi olan Serdar Seyidoğlu FETÖ soruşturmasında gözaltına alınmıştı.

TUTUKLAMA KARARI
Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Serdar Seyidoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETHULLAH'TAN PLAKET ALMIŞ
Şüpheli Seyitoğlu'nun Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklava şirketinin ortağı ve Dış Ticaret Genel Müdürü olduğu belirtildi. Yazıda, şüphelinin terör örgütüne finansman sağlamak amacıyla himmet adı altında örgüt için iş adamlarından para topladığı, toplanan paraları örgüte aktardığı ve toplanan paraların büyük rakamlara ulaşması nedeniyle örgüt elebaşısı Fetullah Gülen tarafından ödüllendirilerek kendisine plaket, namaz takkesi, seccade ve tesbih gönderildiği anlatıldı.

Serdar Seyidoğlu FETÖ'den tutuklandı

''NASIL İFADE VERMELİYİZ''
Serdar Seyidoğlu'nun amcası ve şirket ortaklarından iş adamı Mustafa Seyitoğlu'nun da aynı soruşturma kapsamında tutuklandığını hatırlatılan sevk yazısında, şüpheli Serdar Seyitoğlu'nun örgüt mensuplarına gönderdiği "Nasıl ifade vermeliyiz" talimatı doğrultusunda örgütsel bağlarını ve eylemlerini anlatmaktan imtina ettiği ve etkinlik pişmanlıktan faydalanmak istemediği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...