Sunderland'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Düzenleyen:
Sunderland'den Fenerbahçe'ye kötü haber

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Sunderland, Lens'in bonservisini almak isteyen Fenerbahçe'den 37 milyon TL istedi.

Fenerbahçe, sezon başında Sunderland'de kiraladığı Jeremain Lens'in bonservisi için İngiliz kulübüne fiyat sordu ancak beklenmedik bir yanıt aldı.

ALDIĞIMIZ PARAYA SATARIZ
Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe Yönetimi, müthiş performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Jeremain Lens'in bonservisi için girişimde bulunup, İngiliz ekibine fiyat sordu. Sunderland'in yanıtı net oldu: 2015'te 11 milyon Euro'ya (37 milyon TL) aldık. Bizde kötüydü ama şimdi formunu yükseltti. Size de aynı paraya satarız.

TUTAN TEK TRANSFER
Dick Advocaat, ligin başlamasına 1 hafta kala takımın başına geçmişti. Tecrübeli teknik adamın yönetimden istediği tek transfer, vatandaşı ve eski öğrencisi Jeremaine Lens olmuştu. 29 yaşındaki futbolcu, Sunderland'den 1 yıllığına kiralandı ve kısa sürede kalitesini konuşturdu.

Fenerbahçe, onun oynamadığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Lens, ligde 4 karşılaşmada yaptığı 5 asistle bu alanda zirvede yer aldı. Taraftarın sevgilisi haline gelen Hollandalı futbolcunun bonservisi için yönetim ilk girişimini yaptı ancak Sunderland'in yanıtı pek de beklendiği gibi olmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...