Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken 15 Temmuz açıklaması

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken 15 Temmuz açıklaması

POLİTİKA Haberleri

CHP Lideri, 15 Temmuz'da Meclis topa tutulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te tatilde olduğunu söyledi.

Habertürk canlı yayınına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemi değerlendirdi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki kanlı askeri darbe girişimini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Meclis topa tutulurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te tatil yaptığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

ERDOĞAN'I ÖLDÜRMEK İSTEDİLER
15 Temmuz gecesi, Fetullahçı teröristler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmek için operasyon düzenlemişti.

KILIÇDAROĞLU O SIRADA HAVALİMANINDAYDI
Yer, Atatürk Havalimanı. FETÖ'cü darbecilerin İstanbul'da kontrolü ele almaya çalıştığı, milletin de iradesini yeniden kazanmak için direniş ilk noktalardan biri. Bazı insanlar darbeye kalkışan askerleri ikna etmeye çalışıyor, kimi askerler halkın emrine itaat ederken kimi de öldürmekle tehdit ediyor. Havalimanının kulesi teslim olmamak için direniyor..

Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken 15 Temmuz açıklaması

Kılıçdaroğlu tankın önünde durmayı düşünemedi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun uçağı işte tam bu karmaşanın ortasında havalimanına iniş yaptı. Aslında henüz havadayken ülkede bir darbe girişimi olduğu anlaşılmıştı. Havalimanı’nın VIP bölümüne gelen Kılıçdaroğlu burada partililer tarafından karşılandı.

Kılıçdaroğlu o anları şöyle anlatıyor:

"HAVAALANINDAN ÇIKALIM DEDİM"
"Ankara'ya dönmek istedim, ‘Uçaklar kalkmıyor' dediler. ‘Havaalanından çıkalım' dedim, ‘Tanklar kapatmış' dediler"

DURDURAN ADAM OLABİLİRDİ
Fakat Kılıçdaroğlu, daha uçaktan inmeden "darbeye karşı olduğunu" ifade etse de Metin Doğan isimli vatandaşın yaptığı gibi havalimanını işgal eden bir tankın önünde durmayı akıl edemedi. O an bir siyasetçinin önüne gelebilecek en büyük şans geldi; fakat o tankın önünde durmak yerine havaalanından çıkmak istedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...