Fenerbahçe stadı dolduramıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe stadı dolduramıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

F.Bahçe’de herkes stadın dolması için çağrı yapıyor ama taraftardan ses yok. Dün öğlen itibariyle kombine hariç satılan bilet sayısı 1361’di

Fenerbahçe'de bu sezon kanayan yara haline gelen tribünlerin boş kalması, Karabük maçında da sürecek gibi gözüküyor. Yönetimin tüm uğraşlarının ardından başkan adaylığını açıklarken taraftara "Tribüne gidin" diyen Ali Koç'un çağrısına da beklenen yanıt gelmedi. Fenerbahçe taraftarı hafta biterken halen yarın oynanacak Karabükspor maçı biletlerine ilgi göstermiş değil... Takımın Konya önünde aldığı galibiyete rağmen, dün öğlen itibariyle kombine hariç toplam satılan bilet sayısı 1361 oldu. Bu tablo, maç saatine kadar yapılacak bilet satışı ve kombinelilerin maça yoğun ilgi göstermesi düşünüldüğünde dahi tribünde 20 binden fazla taraftarın bulunmasının zor olduğunu gösteriyor. Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki son Alanya maçını 18 bin 903 taraftar tribünden takip etmişti.

DERSİMİZ HÜCUM
F.Bahçe, yarın Karabük'le yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Taktik çalışmalarda hücum organizasyonları üzerinde duran Advocaat'ın, oyuncularına tek tek beklentilerini anlattığı ve uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...