Güneş patladı

Düzenleyen:
Güneş patladı

SPOR Haberleri

Maç için “Rakip değil biz kendimize gol attık” diyen Güneş, kimsenin haksız olarak kendileri lehine karar vermediğini, LİG TV’nin objektif olmadığını söyledi. 19 Mayıs Stadı’nın kötü şartlarına ve hakemin uzatma dakikalarına da değindi.

Gençlerbirliği deplasmanından beraberlikle dönen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş maçla ilgili olarak “Rakip bize gol atmadı biz kendimize gol attık. Pozisyon yokken pozisyon verdik. İkinci yarı bu kadar pozisyon bulup atamazsanız puan kaybedersiniz” dedi. Sonrasındaki açıklamalarında ise göndermeler vardı. “Kimsenin bize haksız olarak lehimize çalıştığını düşünmüyorum” diyerek bazı kesimlerin ‘taraf’ olduğu yolundaki iddiaları cevaplandıran Güneş sonrasında şu ifadeleri kullandı:

4 dakika yerde yattı

“LİG TV olarak üstümüze olumsuz geliyorsunuz. Geçen hafta 3 tane aleyhimize pozisyon gösteriyorsunuz, bizim pozisyonlarımızı göstermiyorsunuz. Objektif olmadığınızı söylüyorum. Başka maçlardakileri gösteremiyorsunuz. Rakip takım antrenörü hakemi kullandı, gündem yaptı. Hakem 4 dakika uzatma verdi. 4 dakika zaten sakat oyuncu yerde yattı. Diğer maçlarda da bakıp göreceğiz. 19 Mayıs Stadı ben oyuncuyken de aynıydı, bugün de aynı, soyunma odasına zor girip çıkıyorsun. Devlet birçok ilde statlar yaptı, büyük işler yaptı ama burayı değiştirmedi. Oyuncuyken kullandığımız soyunma odasıyla bugünkü aynı. Koltuk bile değişmiyor, yazık günah.” 

Şenol Güneş'ten Fabri'ye destek

Şenol Güneş, ilk golde hatalı çıkış yapan ancak sonrasında 2 önemli pozisyonda gole izin vermeyen kaleci Fabricio için “Sahaya çıkan her oyuncu hata yapabilir. Biz hep beraber gol yedik. Kaleci hata yaptıysa başka oyuncu kurtarmak için çalışmalıdır. Fabricio ile Tolga Zengin gibi bir ayrımımız yok” dedi.

Transfer yorumu

Beşiktaş’ın hocası Güneş, Caner Erkin’in sakatlığı ve Gökhan Töre konusuna değinerek “Bunlar gündemin konusu değil. Caner için üzüldük. Çok iyi bir oyuncunun aramızdan ayrılması üzüntü verici. Oynayan arkadaşlar yerini kapatır. Şu anda transfer gündemimizde yok. Gökhan Töre’nin ayrılmasına üzüldük ama ayrıldı. Transfer ocak ayında. Kim gider kim kalır bilemeyiz” dedi.

Tosic kart cezalısı

Siyah-beyazlılar Ankara’daki Gençlerbirliği mücadelesinde sınırdaki oyuncularından birini kaybetti. Dusko Tosic sarı kart gördü ve önümüzdeki hafta İstanbul’da Trabzonspor ile oynanacak mücadelede cezalı duruma düştü. Teknik direktör Şenol Güneş’in sezon başından bu yana değişmez ikilisi olan Marcelo-Tosic böylece ilk defa bir maçta ayrı kalacaklar. 

Necip sakatlandı

Beşiktaş’ta sakatlıklar birbiri ardına gelmeye başladı… Galatasaray derbisinde Oğuzhan Özyakup’un sakatlığıyla başlayan sonrasında Gökhan İnler, Caner Erkin ile devam eden sürece son olarak Necip Uysal eklendi. G.Birliği’ne karşı ön liberoda görev yapan Necip Uysal 13. dakikada sağ arka baldırından sakatlandı ve 2 dakika sonra kenara alındı.

'Seninleyiz'

Beşiktaşlı futbolcular, maç öncesinde ameliyat olan Caner Erkin’e üzerinde fotoğrafının olduğu ve “Fişşek Seninleyiz” yazılı tişörtlerle destek verdi. Caner de sosyal medyadan “Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda inşallah yanınızda olacağım. Geldiğim ilk günden beri sahiplenen ve bağrına basan, zor zamanımda yanımda olan taraftarımıza ve kulübüme sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. 

'Bunları kazanacaksınız'

Beşiktaş’ta Caner’in sakatlığı sonrası sol beke geçen Barcelona kartvizitli Adriano maçı değerlendirdi ve öngörüsünü söyledi: “Zor bir maç oldu. İlk yarı kötüydük. İkinci devre daha farklıydı. Böyle maçlarda şampiyon olunuyor. Bu tür maçları geçmemiz lazım. 2 puan bırakıyoruz. Kafamızı kaldırıp önümüze bakmamız gerek. Önümüzdeki hafta ikinci yarıdaki futbolumuzu oynamalıyız. Ancak böyle başarılı oluruz.”

Tolgay Arslan ise “Çok pozisyona girdik ancak galibiyet golünü bulamadık. 3 puanı hak ediyorduk. 6 numarada başladım sonra 8 ve 10 numara oynadım. Orta sahanın her yerinde oynayabiliyorum. Bizim kadro geniş ve iyi oyuncularımız var. Herkese güveniyorum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...