Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal baktı kaldı

Düzenleyen:
Kartal baktı kaldı

SPOR Haberleri

Ankara’da İbrahim Üzülmez’in takımı ilk yarı Serdar’la Gürledi. İkinci devre Kartal pençeleri geldi, Talisca skoru dengeledi. Net fırsatları kaçıran Beşiktaş’ın 2 topu da direkten döndü

Murad TAMER

Ligde son 3 maçını kazanan Beşiktaş, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği’ne takıldı: 1-1. Maç orta saha mücadelesi şeklinde geçiyordu.  Necip Uysal 16’da sakatlandı ve yerini Rhodolfo’ya bıraktı.  Beşiktaş 27’de Fabri’nin büyük hatasıyla geriye düştü. İspanyol file bekçisi gereksiz bir şekilde ileri çıktı ve Rhodolfo’yu sıçrarken devirdi. Ceza yayında topu önünde bulan Serdar Gürler aşırtma vuruşla ağları havalandırdı: 1-0. Son maçların yıldızı Aboubakar ikinci yarıda Olcay Şahan’ın yerine girdi. Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı ve beraberlik sayısını bulmakta gecikmedi. Quaresma 51’de ortaladı, Talisca kafa vuruşuyla eşitliği sağladı: 1-1. Çift santrforla daha çok yükleniyordu Beşiktaş…

Neler kaçtı neler!

Aboubakar 63’te ceza sahası içinde pasını verdi, Talisca musait pozisyonda zayıf vurdu. Quaresma’nın 72’deki kornerinde savunma topu uzaklaştırmaya çalışırken top direkte patladı. Aboubakar 74’te ceza yayının içinde sert vurdu, Hoph kurtardı. Hemen ardından Cenk karşı karşıya pozisyonda vurmak yerine çok kötü bir pas verince Quaresma yetişemedi ve gol kaçtı. Cenk’in 78’teki frikik vuruşu direği sıyırdı. Aboubakar 80’de, Cenk 81’de ceza sahasında vurdu, iki şut da savunmaya takıldı. Khalili 85’te bomboş pozisyonda çok kötü vurdu. Cenk’in 88’deki kafa şutu da direğe takılınca Beşiktaş bol pozisyona girdiği maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Kartal baktı kaldı

İbrahim Üzülmez'in duyguları maçı anlatıyor

Beşiktaş’ın efsane oyuncusu ve G.Birliği’nin hocası İbrahim Üzülmez maçı yorumladı: “İlk yarıya bakınca üzgünüm. Üzüntü ile sevinci yaşadığımız bir maçtı. İlk 45 dakika müthiş bir futbol oynadık, onlara pozisyon vermedik. Aboubakar’ın oyuna girmesi dengemizi bozdu. Etkili oyuncuları var. Biraz daha öne çıkmamız gerekiyordu. Her şeye rağmen Beşiktaş gibi bir rakibe karşı oyunu tutmak da beceridir. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Mutluyuz sonuçta Beşiktaş’tan 1 puan alıyorsunuz. Puanın aslanın ağzında değil midesinde olduğu bir lig yaşıyoruz.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...